Så kom vi ind i det nye år…

… og vi kigger tilbage på et fantastisk godt og dejligt år. John og jeg var så heldige begge at finde nye og gode job, hvor vi stortrives! Og vi venter os en lille ny til marts. Lykke har omgivet os i år 2016 – det kan man roligt sige!
Vi ser frem til et nyt og spændende år 2017. Det kan bare komme an – vi er klar!
Nytår skal endnu engang fejres med gode barndomsvenner og deres bedre halvdele
Vi ønsker alle vores venner og familie et rigtig godt og ikke mindst lykkebringende nytår!

Vi var også ude og ønske min mor glædelig jul, traditionen tro. En lille krans blev det til. Desværre var der rigtig dårligt vejr, da vi ankom derud til, så det blev kun et hurtigt visit.

Juleaften fejrede vi i Rakkeby hos min far og Annegrete, hvor min søster og Annegretes mor også var med. Der blev danset om juletræet og spist andesteg og flæskesteg i rå mængder. Pigerne vandt mandelgaverne – hvilken overraskelse? hi hi…
Træet kunne i hvert fald ikke vælte med alle de gaver, der lå pakket omkring træet. Det var helt vildt! Jeg tror aldrig vi har haft så mange pakker som dette år. Vi har haft en rigtig dejlig juleferie sammen med ungerne. Dog har vi knoklet en masse – men det har været skønt at få noget udrettet inden Phoenix melder sin ankomst. Vi har fået malet stuen – vægge, lister og karme har fået den helt store overhaling! Det tog næsten en dag bare at pakke alt ned. Og til stor underholdning, så troede folk, at vi havde solgt huset og skulle flytte siden jeg postede disse billeder på facebook lige efter juleaften. ha ha. Måtte pænt forklare at vi kun flytter om og shiner stuen op.

Pigerne var på juleferie i dagene op til juleaften. Skolen var jo lukket og AG og FP tilbød at de gerne ville have pigeren. Desværre døde Lotus´lille Lakrids lille juleaften. Det var virkelig et dårligt tidspunkt. Men vi måtte jo fortælle hende det juleaftens dag, da hun vågnede op derhjemme og ledte efter hendes Lakrids. Ork, så ulykkelig hun var – og vi lovede hende, at efter jul ville vi finde en ny lille Lakrids til hende. Det var nogle hårde dage for Lotus – men heldigvis havde en dyrhandler i Frederikshavn fået små unger på 5 uger og Lotus valgte en næsten helt sort – som nu hedder Lille-A-La-Krids.

Leave a Reply

Skriv et svar