Så er vi på den anden side af sygdommen…

Langt om længe er vi ovre alt det sygdomspjat og er kommet lidt væk fra den grimme oplevelse med Chili i sidste uge.

Pinsen stod på udvidelse af hestemarken og lidt rydden op i haven. Desværre ser det ud til vi er ved at glo hø herhjemme, da vores plænetraktor skal laves før vi kan få slået græsset. Tror aldrig vi har haft så højt græs i haven før. Det er faktisk lidt pinligt! Men om ikke andet, så slår det da alt vores mås ihjel. Håber jeg!?!

Chili havde også veninde på besøg og de blev kreative og ville bygge fuglehuse. Sjov opgave og de blev vildt flotte!

Der blev også tid til et hurtig besøg på Hjallerup Marked søndag – til trods for det stod ned i lårfede stråler. Bitten og Jørgen bød på morgenmad og markedspølser til middag. Så vi havde en hyggelig dag sammen med dem. Desværre fik jeg ikke set dyrene og hestene – som ellers er højdepunktet på Hjallerup Marked for mig. Men der var simpelthen ikke vejr til at gå rundt deroppe og de små maver blev sultne før vi nåede ned i den ende. Skidt pyt, så endte vi heller ikke hjem med en hest mere i år. haha.

I dag gik Fønne og jeg til Babysalmesang i regnvejr. Vi træk i regntøjet og travede afsted. God og frisk tur og vi holdt os tørre og fik en hyggelig formiddag med baby-holdet i kirken.
Vores glade og tilfredse dreng. Han skaber så meget glæde i vores lille familie smiley Han var også god ved sin mor i nat. Han sov fra kl. 20.30 – 05.00! HEP HEP HEP! Det er noget, der kan mærkes på energikontoen! Han er faktisk begyndt at sove rigtig godt om natten og sover mere og mere i gennem. Der er da nætter hvor jeg lige er oppe 1 gang, men det bliver færre og færre. Det er godt nok luksus.

Ellers er der gang i planlægningen herhjemme for tiden. Chili fylder jo 10 år på lørdag og skal holde den helt store runde fødselsdag både lørdag og søndag! Og næste weekend har vi jo barnedåb. Puha. Kan godt mærke det er lidt for meget oven i hinanden. Har også en Sankt Hans aften, der skal planlægges og forberedes til. Sved på panden – ja, det må man nok sige. hi hi.

Leave a Reply

Skriv et svar