Så er der dømt WEEKEND!

Så er der skisme weekend for min lille familie og jeg. John gik hjem i går fra job – syg. Rigtig trælst for ham. Han har lagt på langs herhjemme lige siden. Håber han bliver frisk til at komme med i morgen til Farm Fun sammen med dagplejerne. Tror det bliver en rigtig hyggelig tur. Jeg har smurt nogle lækre madpakker og lavet snackposer til ungerne. Maiken (Johns søster) skal vist også afsted med deres dagplejere i Ravnstrup. Det er da lidt pudsigt. Glæder mig rigtig meget til turen.

Ellers har der været knald på, på jobbet. Har haft rigtig meget arbejde at se til og så skulle det hele gøres på én mindre dag. Puha. MEN, jeg nåede det og kan med god samvittighed holde weekend. Rødvinen er knappet op og vi har indtaget sofaen til tegnefilm og senere “Malou”, når Chili er lagt i seng. Bette Lotus er gået i seng for lidt tid siden. Ih, hvor skal der hygges.

Noget helt, helt andet er, at jeg har lovet dagplejerne i byen, at lave ny hjemmeside til dem og holde den kørende. Det glæder jeg mig til. Og i morgen skal der tages billeder af ungerne og dagplejerne, så jeg kan få lavet deres folder færdig. Skal til et møde den 1. september, hvor den gerne skulle være klar til at blive godkendt. Så spændende.

Har jeg forresten fortalt, at Michala og jeg skal til LONDON i december? Vi tager en tøsetur derover i 3 dage! Glæder mig helt vildt!

Leave a Reply

Skriv et svar