Revy i Ørum …

Fredag blev vi budt på fredagsøl hos vores naboer, og det endte med vi hentede smørrebrød og spiste derovre også. Bare så godt og hyggeligt og en god start på weekenden.

Lørdag formiddag havde Lotus og jeg hyggeligt besøg af Mette og hendes mor. Lotus går på stue med Mette og de har længe talt om de gerne ville lege sammen – så vi aftalte at vi voksne lige kunne hyggesludre over en kop kaffe her den første gang. Det var en god formiddag.

Årets fest var vist i lørdags nede i Ørum. De folk dernede forstår sig godt nok på at feste, er du vimmer! Vi startede ud nede hos Linette og Peter, der holdte noget forfest. Så hyggeligt. Festlighederne startede kl. 18 med spisning og efterfølgende Revy. Sikke en aften! OG hvor var de bare dygtige til at spille revy! Det var så skide skægt!

Søndag var vi ikke meget bevendt, men stod dog forholdsvis tidligt op og kørte ned til Hou i sommerhuset, hvor ungerne var blevet passet fra lørdagen af. Birthe og Svend Aage havde været så søde at tage dem med i sommerhus. Vi blev budt på eftermiddagskaffe og dejlig aftensmad, inden vi vendte næsten hjemad. En dejlig, og tiltrængt, travetur blev det selvfølgelig også til på stranden.

Vi kom også af med et par kattekillinger i weekenden.

Leave a Reply

Skriv et svar