Rejsegilde, Camping og 25-års fødselsdag!

Alt for hyggeligt, at Karin, Bjarne, Mette og Lasse satte deres vogn op hos os i går aftes! Nørvang Camping blev i løbet af aftenen til en 5-stjernet campingplads. Der var bare det hele: Hoppeborg til ungerne, morgen- og aftensmad inklusive, og fest om aftenen… Campingmutteren her lavede Brunch til de overnattende gæster og det faldte vist også i god jord. Mette lavede den mest fantastiske dessert, som vi alle fik lov at smovse godt i. MUMS! Karin og Bjarne havde nok taget den STØRSTE steg med jeg nogensinde, har set! Og den smagte virkelig også godt. Sikke en dejlig aften og vi har simpelten de skørreste og dejligste venner. Som John og jeg også blev enige om – så var vi ganske rørt over alle dem, der kom!

Rejse gildet blev en stor succes og der kom mange gæster! Solveig og Liselotte fik også rigtig mange fine gaver: To store sorte affaldsposer fyldt af mælkebøtter, nyslået græs fra plæneklipperen, gulerødder, pastaskruer, et træ – som de kan bruge til at hoppe op på og en hel pose fyldt af rugbrød!

Efterhånden som temperaturen faldt – samlede vi os sammen i vores fortelt, hvor der kom god varme på og en del procenter i omløb. Tak for en hyggelig aften til alle dem, der var med på en god omgang sjov og ballade!!

I dag har vi så været en tur oppe i Syvsten og fejre Lasses 25-års fødselsdag. Han undgik ikke kanelen. hi hi. Moster Helle og Per fandt også vejen frem. Så hyggeligt og vi glæder os til at se dem den 28. maj!

Det var en dejlig dag i solen og vi nød det alle fuldt ud. Vi er nu kommet hjem og Lotus er blevet puttet i campingvognen. Nu vil familien-berg have en hyggelig hygge-aften og nyde de sidste timer i solen.
Imorgen står den på Kvadrilletræning! Jubiii!

Vi slutter lige dagens blog-indlæg af med et klassisk John-billed…smiley

Leave a Reply

Skriv et svar