Projekt stork – færdig..

Dagen i dag er gået med et lille projekt, jeg længe har villet i gang med. En stork til når Baby Phoenix melder sin ankomst. Vi har luret meget rundt omkring på storke folk selv har lavet. Enten er de ikke så pæne eller også koster de en formue. Så jeg tænkte – sådan en kan jeg da selv lige lave!

Og jeg gik i gang med en tusch og stiksaven her til morgen …
En stork blev til. Nu skulle den så slibes lidt i kanterne og på siderne.
En gang grundmaling skulle der til…
Så kom jeg til det sjove – nemlig selve optegningen af storken og blande farver. Har brugt en hvid træmaling med rigtig høj glans. Den man bruger til lister og karme i huset. Og så købte jeg tone-farver til at blande med den hvide.
Og tadaaa… min stork står nu til tørre og er så fin. har brugt lidt under 70 kr. på maling og pladen havde vi selv ude i laden – så det var en billig løsning. Vil tro storken er de 80-85 cm høj. Håndklædet kan man skifte til lyserød, hvis nu det skulle være en pige, der kom ud i stedet for en dreng. hehe..

Leave a Reply

Skriv et svar