Pigernes første tur i Jomfru Ane Gade?!?!

I går aftes var begge piger en tur i Jomfru Ane Gade på Diskotek Hollywood, hvor de var med til at lave en musikvideo for deres ven, Elias. Sikke en fed oplevelse og er sikker på de sent vil glemme denne oplevelse! Først skulle de skyde en optagelse hvor danserne skulle have sommertøj på, så Rock-tøj/sejt tøj. Ork, som de levede sig ind i det smiley Vi havde Emma med (Chilis klasseveninde) og vi rundede lige turen af på Mc D inden vi kom hjem. Vi hyggede! Der var en del med fra Chilis klasse og lidt udefra. Lotus var nok en af de mindste, men klarede det fint – selvom hun ikke helt var med på dansetrinene og gjorde alt modsat de andre. haha.

Vi er også blevet enige om (os forældre) at det var første og sidste gang de kom derind!! smiley Den holder nok ikke … men man har lov at være naiv? smiley

Weekenden stod ellers også på middag i byen med vores gode venner, der havde budt os med og fødselsdag hos AG, lørdag, hvor hendes egne børn og børnebørn også kom. Det var en hyggelig dag og aften og vi hang lidt i bremsen om søndagen må jeg indrømme. Man kan godt føle sig privilegeret efter sådan en god weekend i godt selskab. Vi har det jo godt må man sige.

Leave a Reply

Skriv et svar