Pigefest og Chilis 11 års fødselsdag

Lørdag var der pigefest i Oasen. 25 friske damer var mødt op i festlig stemning. Og hold nu op en sjov dag og aften. Jeg cyklede ned til Lisa og Andy kl. 12, hvor vi fik en øl eller to inden vi gik over i Oasen. John og ungerne tog til Aalborg for at hygge og fordrive tiden mens mor var af sted. Vi fik dejlig mad fra Slagter Krabbe og to af pigerne havde lavet lækker kage til kaffen. Og så fik vi boller med pålæg til “skrub af mad”. Det var bare en god dag! Glæder mig allerede til næste år! Jeg sidder helt og griner højt, når jeg tænker tilbage på i lørdags. Amen altså – synes det er helt fantastisk at man kan samle så mange piger, bare fra Ørum og så hygge på tværs af alder m.m. Ved 23-tiden begyndte vi at bryde op og jeg ville også hjem så jeg kunne være frisk til Chilis fødselsdag dagen efter. Det var et godt træk! For var faktisk overraskende frisk da jeg vågnede kl. lidt over 6.

Søndag morgen blev Chili vækket med morgensang, morgenbord og gaver. Hun blev så glad for gaven fra os. Vi gav en sprit ny Huawei 9 lite, Lotus gav hende et cover og Phoenix gav hende panserglas.

Jeg fik lavet mine fødselsdagslagkager. Har rester med på job i dag – det falder nok i god jord, er jeg sikker på!Familien kom til kaffen og Chili havde en skøn dag. Dog var det ikke hele familien som kom, da der var lidt sygdom som man desværre ikke er herre over. Lidt små-fnidder i krogene og et par uheldige bemærkninger var da også at finde – men heldigvis var det ikke noget Chili opfangede – og noget vi andre ikke kunne se udover. Selvom det lige lagde en dæmper. Ærgerligt – når det ellers kunne have været en dejlig dag. Tror varmen er steget folk til hovedet. Forstår ikke man har brug for at påpege fejl og mangler hos folk man er på besøg hos!? Ja, jeg siger det bare! Og er en smule skuffet.

Chili ville gerne vi hentede Pizza fra Hjallerup og så satte vi Ferdinan på og hyggede resten af aftenen. En god fødselsdag. Og så kom der vand – masser af vand! Tiltrængt. Ja, hvem skulle tro man blev glad over regnvejr – men det gjorde vi.

John har endelig også fået inviteret gæster til sin 40 års fødselsdag. Det bliver rigtig godt og han glæder sig rigtig meget. Det gør jeg selvfølgelig også, hvis jeg ellers er inviteret. ha ha..

Leave a Reply

Skriv et svar