Phoenix er kommet stærkt efter den igen…

Efter nogle svære dage, tog mor her beslutningen og valgte at Phoenix skulle på flasken. Og hvilken god beslutning! Han har ikke grædt siden i torsdags, hvor han fik første flaske. Phoenix er nu flaskebarn og hyggeammer kun lidt ved mig, indtil der ikke er mere at komme efter. Sundhedsplejersken var her i dag – og han har taget 220 gram på siden i torsdags og vokset en cm i længden! Store dreng. Han er tæt på sin fødselsvægt igen og det er jo virkelig positivt! Nu kører det bare! Vi har fået en meget glad, tilfreds og mild lille dreng, der bare trives.


Phoenix er nu officielt en glad og tilfreds flaskedreng. hi hi

Weekenden blev brugt med barselsgæster. Overskuddet kom igen og der var ryk-ind både lørdag og søndag. Lørdag kom Bitten og Jørgen med deres to skønne unger. Jørgen havde bagt de lækreste kager og de havde fine gaver med.

Søndag kom min chef og besøgte os til formiddagskaffen – hun havde blomster og kage med og en lille bamse med til lille Phoenix + slik til pigerne. Har da nok lige verdens bedste chef/arbejdsplads. GLÆDER MIG til at se dem på onsdag igen, hvor vi tager op og slutter Johns barsel af oppe på mit arbejde. Om eftermiddagen kom mine barndomsvenner med hver deres skønne familier. Birgitte har jo for 12 uger siden født lille Frida og hun var bare så stor allerede. I hvert fald i forhold til Phoenix. Sikke som tiden den går. Det går alt for stærkt. Begge familier havde kager med og ja, vi var ved at svømme væk i kager! ha ha

I dag har vi været oppe og besøge fars arbejde. Det var spændende at se, hvor John arbejder og møde hans kolleager igen. Vi fik også en lille ting med hjem til Phoenix. Sødt af hans kollegaer.

Og så kan I tro farmand nyder hans ekstra-udstyr til barnevognen. Tror dog han har misforstået konceptet lidt?!?!

De sidste dage bliver nydt herhjemme af Johns barsel. Han råhygger med bettemanden kan I tro…

Leave a Reply

Skriv et svar