Phoenix 1 år

I fredags blev vores lille mand 1 år! JA, 1 år! For pokker hvor er tiden dog gået hurtigt. Synes lige jeg har født ham.
Dagen startede med at fejre Fønne derhjemme med boller og fødselsdagssang og lidt gaver..
Så fik han boller og chokolade kage med til at fejre sin fødselsdag i dagplejen hos Ingrid. Ingrid sendte simpelthen de sødeste billeder af Fønne – der bare råhyggede på sin fødselsdag og fik gaver og endnu mere sang. Han fik en rigtig drenge-bog med store maskiner, der kunne sige høje brum-brum-lyde. Et hit!

Om aftenen tog vi ud og spiste i Sæby, for at fejre bettemanden. Han tog det så flot – selvom det havde været en lang dag med masser af indtryk. Behøver jeg at sige, at han sov fantastisk den nat. he he. Træt bette mand.
Fik lige et pletskud fra aftenen af de tre guldklumper.

Lørdag gik med rengøring og klargør + gymnastik opvisning i hallen. Chili skulle sammen med sit hold, lave opvisning. Og det gjorde hun bare så godt! Vi var meget stolte af hende. AG og FP samt Birthe og Svend Aage kom også og hyggede og så på. Dejlig dag! Jeg fik lavet min traditionelle lagkage, til at have med til det store kaffebord bagefter opvisningen.

Søndag kom hele den pukkelryggede familie til fødselsdag. Lotus havde sammen med sin far bagt chokoladekage og hjulpet med bollerne. Chili og jeg lavede lagkager. Chili lavede en fin lille blå kage til Phoenix. Vi er godt nok ved at være lidt pressede, når vi skal holde fødselsdage for familien – vi bliver jo ikke færre mennesker, kun flere. he he. Men det gik lige. Chili havde også fået lov til at få sin veninde, Bella, med. Det var kun hyggeligt.
Jeg prøvede en ny tyller og fik et lidt skægt resultat ud af det dog. Men meget sjov effekt. Inden i var der jordbær og creme.
Dagen sluttede vi af på det lokale pizzaeri i Klokkerholm.
Behøver jeg at sige, vi er godt brugte i dag? Pyha.. Men sikke en god weekend. Man må sige, at Phoenix blev fejret med manér!

Leave a Reply

Skriv et svar