Øv-dage…

De sidste par dage har godt nok ikke været så sjove. Torsdag eftermiddag faldt jeg om ude i stalden. Da jeg kom til mig selv, havde jeg det bare SÅ dårligt og var SÅ træt. Jeg ringede til lægen, der bare rådede mig til at slappe af og gå i seng og hvis jeg besvimede igen, så skulle jeg ringe til vagtlægen. Ja, flot! Nå, men de sidste par dage har jeg så været i sengen. Havde det bedst, når jeg sov. Har det bedre i dag. Lidt groggy, men tror det er fordi jeg har sovet så meget de sidste par dage.

Her om lidt kommer AG og FP efter ungerne. De skal passe dem til i morgen. John og jeg skal ud og bowle med Birgitte, Peter, Hans Christian, Pernille og Sarah i aften ude i Aalborg. Bøf og Bowl. Det glæder jeg mig til og vil glæde mig til at komme lidt ud efter de sidste par dage i sengen.
Nu vil jeg gøre ungerne klar til afhentning og så vil jeg drøne ind på apoteket for Mette og aflevere et par film – derefter vil John og jeg til Dronninglund og se på en gratis Jumpe. Er noget spændt på hvor ringe stand den er i.

Leave a Reply

Skriv et svar