ØSF…

ØSF-bestyrelse som den ser ud i 2015… Set fra venstre: Mig, Hanne, Else, Linette og Michael …

I går efter job var jeg en tur i Ørum Sportsforening. Vi har jo gang i en masse renovering dernede og der skulle træffes nogle fælles beslutninger om det videre forløb. Det er godt nok dejligt at være en del af det dernede. Og så er det så tæt på og tager ikke meget af ens tid fordi vi lige tjuhej kan mødes i 10 minutter og så hjem igen i stedet for de time-lange møder man nogen gange kan blive udsat for i andre sammenhænge.

Jeg har også fundet mig et halvmarton-program, som jeg agter at følge så jeg kan blive klar til halvmarton den 30. maj. Jeg er ved godt mod og meget optimistisk. I dag er det 10 km jeg skal have lagt i benene, når jeg kommer hjem fra job. Glæder mig! Og jeg har også fundet en ny rute, jeg vil prøve i dag. Vejret er i top og man bliver bare i så godt humør af sådan en tur igennem skov og natur!

Nu må jeg hellere få gjort klar og åbnet op for arbejdet – har lige 10 min inden mødetid. I dag står den på møde ang. annoncering m.m. i Svanelunden. Det er jeg noget spændt på, hvad de har at tilbyde os som firma. Elsker at dagene ikke er ens heroppe!

Leave a Reply

Skriv et svar