Ny mobil…

Min søde mand har forkælet mig med en før-julegave i form af en Samsung Galaxy S ll! Er virkelig så glad for den. Desværre måtte det blive sådan at jeg fik den før jul. Helst ville han jo gerne have overrasket mig. Men jeg blev nu overrasket alligevel. Tænk at han havde tænkt at jeg trængte til en ny mobil. Hvilket jeg virkelig også gjorde. Min kunne næsten ikke holde sammen på sig selv og lukkede ned konstant og lavede fejl.
Jeg har længe snakket om jeg gerne ville have en Iphone eller denne samsung model – og nu hvor den er kommet i hvid er jeg bare ekstra glad for den. Nu ønsker jeg mig bare et fedt sleeve dertil, så jeg kan passe bedre på denne mobil, end den gamle. Den fik jo nyt sleeve i London – måske liiiidt for sent?!? tsk tsk. Og desværre passer det sleeve jeg købte i London ikke til den nye mobil. Typisk.

Leave a Reply

Skriv et svar