Mor her har fået sit første våben

Vi havde ikke rigtig nogen ide om hvad dagen skulle bringe, men en tur i Lille Vildmose ville vi. Men vi kunne også lige besøge skydebanen i Aalborg og høre til “hvordan og hvorledes”. Jeg må dog først komme ud og skyde, når jeg har bestået jagttegnet. Øv. Men jeg har muligheden for at skyde alt det jeg vil i jagtklubben, så det vil jeg benytte mig af indtil da.

Men det var spændende at komme ud og se og opleve skydebanen og de var vældig søde derude og fortalte en masse brugbar ting.
Jeg ville gerne ind og besøge Lystfiskeren og Jægeren i Aalborg, så der tog vi ind efter skydebanen. De var vældig søde og vi fik endda en øl og fik set på en masse våben. Virkelig god service derinde. Faldt specielt over et, lige noget for mig. En spanioler med kortere skafte. En AYA Hunters Gun 12/70 side by side. Jeg er fan 🤩

Derefter tog vi i lille Vildmose for at finde elge. Fandt ej heller nogen denne gang. Men blev en oplevelse rigere i det mindste. Der er så smukt derude.

Leave a Reply

Skriv et svar