Milk Copenhagen tøjparty i Klokkerholm…

Jeg købte denne grå/sorte kjole samt de smarte leggings med stjernerne på. Jeg købte også et sejt tørklæde (som jeg også kan bruge) og noget hårpynt, der matcher kjolen og hendes nye leggings.

I går efter aftensmaden var vi en tur i Storskoven for at få en is til dessert efter aftensmaden. Det var hygge. Vi fandt en lille solplet i skoven og nød vores is. Mette hentede mig ved 20-tiden og så kørte vi ned til Karen til tøj-party. Fik også købt lidt lækkert og smart tøj til Chili. Hun bliver SÅ sej! Det var rigtig hyggeligt nede hos Karen og der var faktisk en del kendte ansigter. Min gamle Dansk Varmblods tidligere ejer var der også, så vi fik os en god snak om hestene og hvad vi nu render og laver til daglig. Efter partyet kørte Mette mig hjem, hvor vi holdte længe og bare hyggesnakkede i bilen. Elsker disse stunder, hvor man får vendt hele verdenssituationen.

Dagen i dag har været præget af en masse opkald til forskellige folk og virkelig bare sådan en dag, hvor man tænker – “JEG SKULLE VÆRE BLEVET I MIN SENG”. Ak! Men dagen gik dog – og alt løste sig til sidst. Jeg er dog så ked af, at jeg ikke kan skaffe hellium til vores Open By Night arrangement på fredag i Klokkerholm. Vi plejer jo at sælge balloner til byens unger – men Karrossen har ikke mere Hellium/flasker, som de kan give os og jeg har virkelig ringet rundt til gud og hver mand. Nogen, der ved hvor man kan skaffe det? Og gerne uden det koster noget?

Leave a Reply

Skriv et svar