Mere fejring

I går var det jo meningen at jeg skulle overraskelse René med stor surprice fødselsdag. Men det satte Coronaen jo en stopper for. 35 gæster skulle være mødt op og vi havde fået vores gode venner til at lave en falsk fødselsdagsinvitation til fest samme dag.

Den falske, men gennemførte invitation
Mine første hjemmelavede hindbærsnitter. De blev gode.

Jeg måtte i stedet fejre ham der hjemme alene. Så jeg lavede hindbærsnitter, efter herrens ønske. Og så fik vi noget god aftensmad og noget godt at drikke. Han fik sine gaver fra mig af også.

Pauser skal der til midt i projekt gedefold

Weekenden har også stået på projekt gedefold. Vi er kommet langt, men har stadig lidt arbejde foran os endnu. De mangler også et hus at bo i m.v.

Midt i projektet troppede Doktor Dyr op. Vi troede ellers havde havde svedt os ud i travlheden. Men så kom han. Vi fik kastreret Aksel og givet de voksne geder og hestene ormekur. Vi har også fået sat alle øremærkerne i de voksne dyr. Så nu er der fuldstændig styr på den del.

En ekstra controler til vores PS4

Mads kiggede lynhurtigt forbi sin gave til sin far. Sødt af ham at komme forbi. Og. Vi overholdte selvfølgelig restriktionerne i henhold til coronaen, hvis nogen skulle være i tvivl om det.

FP og AG kom også med endnu en gave.

AG havde strikket en ægte Bonderøvs trøje til ham. Den blev han rigtig glad for. Den er også bare rigtig flot.

René fik også en hane mere til hans hønseflok. Så nu har vi to haner, Tage og Ebbe. Vi har høns nok til to haner, så det går fint.

Leave a Reply

Skriv et svar