Med Lotus til ridning…

Noget jeg virkelig nyder her efter jeg er blevet alene med ungerne, er – at mine arbejdstider er blevet lavet om, så jeg kan nå hjem og hente Phoenix og oveni købet nå at komme med Lotus til ridning. Så i går, da Phoenix og jeg kom hjem, så fik vi læst lektier med pigerne og så pakkede vi bilen og tog til ridning. René ville gerne med og se Lotus ride på Sofie. Det var bare så hyggeligt og tiden gik hurtigt på rideskolen. Phoenix havde en lille snack-madpakke med, så han led ingen nød på rideskolen. Kan dog godt mærke jeg ikke er så velkommen derude i klikerne. Men pyt, er der heller ikke for kaffe-sladderens skyld. Små mennesker, små fornøjelser, er det ikke det man siger? Men nyder at jeg nu har muligheden for at komme med til ridning hver 14. dag med Lotus. Så må jeg tage min egen kaffe med og kop for den sags skyld smileyHer til morgen hyggede vi med dejlig morgenmad. Elsker at have god tid om morgenen, så der er tid til rigtig hygge og en stille og rolig start på dagen.

Leave a Reply

Skriv et svar