London og Kandis…

Øv for et trist vejr, der er i dag.

Noget glædeligt er, at nu er der 100% styr på Londonturen. Det sidste blev betalt i dag. Vi skal ind og se det populære Madame Tussauds og skal en tur op i London Eye + vi har fået bestilt Travelcards rundt i London. Nu skal der bare spares op til lidt lommepenge – så er vi ready to go i december.

Noget andet er, at jeg er blevet lokket med til Kandis sidst i november. Troede aldrig det skulle overgå mig, at jeg meldte mig frivilligt til sådan et arrangement. Men, tror altså det bliver sjovt. Nu er man jo også 30+, så …. er man vel voksen og har fået en anden musiksmag – eller noget!?!? smiley John er dog ikke blevet så gammel endnu, at han gider med. Men så er det godt jeg kan følges med mine skønne barndomsvenner og få en sjov aften. Er sikker på at rende ind i en masse kendte mennesker fra skoletiden. Sjovt, sjovt!! Trænger virkelig til at have noget godt, at se frem til efter den sidste tid. Det skal nok blive godt.

I dag skal Chili have sin bedste ven, Morten, med hjem fra Børnehaven. Jeg har lovet Chili, at vi skal have lagsagne – så det skal de få de to skønne unger. Det er så hyggeligt, at de leger sammen. De bliver så hurtigt store…

Leave a Reply

Skriv et svar