Livet er en fest!

Sikke en fest vi havde lørdag! Er du gal! John, ungerne og jeg hentede Mette kl. 17 og så kørte vi til Vrå efter pizza, som Birgitte havde bestilt. Ungerne spiste med og da de blev trætte kørte John og ungerne hjem. Jeg sidder stadig og griner over aftenens sjove indslag. Hans kørte os til markedet og vi havde en virkelig god aften, som endte på Alberts og CT nede i byen. Lidt for meget hjemmebrændt og lidt for mange Mokaier, må jeg nok have lov at sige. Pyha. Jeg var vag helt op til over middag søndag. Føj.

Søndagen gik så med at pleje hovedet og vi tog på visit hos Bitten og Jørgen og så deres lille ny dreng. Han var bare så sød og jeg fik lov at sidde med den lille fyr. Amen gu altså. John turde slet, slet ikke kigge på den lille størrelse. smiley Jørgen havde tryllet og lavet søde drengefarvede kager. De var så fine og smagte rigtig godt. Desværre glemte vi at aflevere deres grill tilbage – men så har vi da en undskyldning for snart, at se dem igen jo.smiley

Søndag aften hentede jeg Mette og så tog vi ellers på visit på Rosenvænget oppe i byen. Først besøgte vi Susanne og afleverede den trøje jeg havde lånt af hende til Open By Night og så tog vi over til hendes genbo, Karen, og kiggede på tøj. Jeg lavede et rent røverkøb. To store bæreposer FYLDT med Pomp Deluxe mærketøj til Chili. Det var virkelig fedt og et godt køb. Jeg er ovenud lykkelig. Efter tøjkiggeriet tog vi over til Heidi og så hendes missere. Det var en skøn måde at slutte en god weekend af på.

One thought on “Livet er en fest!

  • Ja takker også for en fantastisk god weekend :).Den sjoveste jeg længe har haft, og er du gal, aldrig har jeg haft sådan nogle tømmermænd og så så længe. Som du skriver langt op af søndagen lå man underdrejet :).

Leave a Reply

Skriv et svar