Latte Nocciola, shopping og frisørbesøg…

Har haft en rigtig dejlig dag sammen med Michala. Først mødtes vi i Skalborg og tog ud og kiggede på ting til hendes hund Nemo. Derefter gik turen til Shoppen, hvor vi fik kigget lidt og købt en smule tøj. Der var de vildeste tilbud. Jeg købte to trøjer til John og to til mig selv. Efterfølgende måtte vi lige vej af Baresso og have os en god kop kaffe og lidt kage. Jeg bestilte en Latte Nocciola med hasselnød/chokolade og flødeskum. Jeg siger jer, at det er noget af det bedste jeg nogensinde har fået! Fik også deres himmelske Cheesecake. Det var simpelthen så godt. Det vil jeg i hvert fald godt anbefale andre, at tage derud!

Da klokken runde de fire, tog vi op og hentede Michalas kusine og lidt frisørgrej. Vi tog så turen til Svenstrup til kusinens hjem, hvor vi fik en kærlig behandling begge to. Jeg fik tyndet godt ud i mit garn og fik klippet det godt og grundigt. Mine bryn blev farvet op og plukket en lille smule. Jeg havde åbentbart ikke så meget og fik ros for mine bryn. Dejligt. Michala blev farvet i en lækker toffie-farve og fik en god studsning. Det så rigtig godt ud! Hendes bryn fik også samme omgang som mine. Altså så lækre vi blev. hi hi. Vi var færdige lidt i otte, og skyndte os afsted mod den nye BONES i Skalborg. Desværre var der fuldt booket, så vi måtte pænt køre igen. Vi tog så den hurtige og nemme løsning. Nemlig BurgerKing. Men det gjorde nu ikke så meget. Det var hyggeligt og god mad. Jeg bestilte lige lidt Chili Cheese Tops med hjem til John. Han blev rigtig glad, skal jeg hilse og sige smiley

Leave a Reply

Skriv et svar