Kristi flyvefarts ferien…

En dejlig miniferie er netop slut og jeg sidder igen på min pind i Svenstrup. Dagene er blevet brugt på familien og vennerne samt lidt arbejde hjemme på gården.
Fredag var vi til traktortræk i Poulstrup på Rideskolen. Der var en masse nordmænd, som viste deres traktorer frem og lavede en masse skæg og ballade. Jeg fik lov til at prøve en fin lilla Volvo til stor morskab for dem vi fulgtes med og publikum. Jeg matchede jo så fint med min lilla jakke! I kan se flere billeder på traktorfolket.dk
Det var sjovt at prøve at køre traktor igen og jeg må indrømme jeg er blevet lidt hoop på at få sådan en fin en selv og køre med traktorfolkene on tour næste sommer. Skal bare lige have overtalt min søde far til at hjælpe med at sætte vores i stand herhjemme.

Lørdag tog vi en tur til Aalborg Storcenter. Johns tøj til brylluppet skulle findes. Sjovt nok rendte vi ind i Lasse og Ann i en af butikkerne og fik aftalt vi skulle spise frokost sammen. Vi endte på bones. Lækker frokost og hyggeligt selskab.
Lørdag aften gik med besøg af et hold venner, en masse god rødvin og mad på grillen. Herlig aften!

Søndag blev jeg vækket af ungerne og John med lækkert morgenbord, gaver og blomster. Så søde de var. Derefter tog vi turen rundt til vores mødre. Først en tur på Kirkegården for at give min mor en blomst og så op til min ‘nye mor’ i Rakkeby med en bette buket. Min far havde også købt en buket til mig. Han er så sød at give mig en buket hvert år til mors dag, efter jeg selv blev mor. Sød tanke. De gav så frokost og vi fik lige hygget lidt. Så gik turen til Elling, op til svigermor, hvor Johns søskende også var der til kaffe. Så vi har da fået set lidt mennesker i dag.

Og nu sidder jeg på job og tæller timerne til jeg har fri igen. Jeg skal også på job i morgen aften, så jeg skal bare lige hjem og vende/sove og så af sted igen.

Leave a Reply

Skriv et svar