Kigger tilbage på weekenden…

Så blev det mandag, og man sidder her og tænker tilbage på en hård, travl weekend. Jeg er virkelig træt i dag – nok eftervirkningerne fra lørdagens tømmermænd – så det går nok over. Men sikke da en weekend – på godt og ondt. Mest godt dog. John har hygget med ungerne og de tog på MC Donalds og mødtes med Karin og Julie lørdag aften og spiste – noget Chili kunne bruge, og sikkert også Julie. Det er ellers nogle børn med store evner, som vi har: Chili: “Jeg kan lugte Cola, som ikke engang er der – og Julie kan se igennem ting”… Ok så?! smiley

Træningen i Astrup med Henning gik over al forventning. Læsning af Henning gik også rigtig godt. Vi får måske lov til at spænde en vogn efter Henning næste gang – så jeg skal bare igang med at træne ekstra meget i denne her uge, så vi er klar til næste træning. Henning fik virkelig meget ros igen igår. Han var så dygtig og vi fik flere gange at vide, at han er en god hest og bliver den perfekte kørehest. Der skal meget til at psyke ham ud.

Bjarne kiggede også forbi i går aftes og fik en sludder for en sladder med John. Sikke et par HØNS, der fik snakket løs i flere timer! Tsk tsk.

Chili er blevet sendt afsted i børnehaven. Rigtig fin og smart i tøjet. Hun skal fotograferes i børnehaven i dag, så den fik lige hele turen. Glæder mig rigtig meget til at se billederne af hende.

John er også kommet afsted igen på job. Tror jeg at han er glad for. Det er jo ikke sjovt, at være lænket til sofaen/sengen en hel uge.

Dagen i dag står ikke på det vilde – skal have søgt lidt arbejde og ellers have lidt styr på huset og dyrerne. Vi ses…

2 thoughts on “Kigger tilbage på weekenden…

Leave a Reply

Skriv et svar