Kan mærke jeg er i live..

Hold nu op, hvor er der blevet lavet en masse derhjemme på gården i denne weekend. Jeg fik ryddet forgangen og gangen ovenpå med de gamle reoler og skabe, der var ved at falde fra hinanden mens René tog i IKEA og hentede kommoder. Teamwork så det vil noget. Skabene røg ud (shit det var alligevel lidt hårdt – så kan da mærke jeg er i live i dag – he he) og vi er nu ved at sætte nye kommoder op til opbevaring af mit og ungernes tøj. Det bliver så fedt…

Lørdag tog vi op og spiste frokost med Mads i lejligheden i Frederikshavn. En god omgang Mc Donalds kunne vi alle godt bruge. Det var hyggeligt lige at hilse på Mads, der var hjemme fra militæret. Det havde vist været en hård uge for knægten. Ungerne synes også det var sjovt at se lejligheden og det hele.
Da vi havde spist tog vi op til AG og FP til eftermiddagskaffe og Phoenix fik sovet nogle gode timer på deres nye legeværelse.
Pigerne hyggede sig gevaldigt med at klæde deres lillebror ud og fik ham til at gå catwalk.
Det var bare en rigtig hyggelig aften i Rakkeby.

Alt i alt – endnu en skøn, skøn weekend. Ungerne blev også vel hentet af deres far i går aftes – så nu står den på en uge uden børn. Har en masse praktisk derhjemme og lange dage på job, så tiden går hurtigt om ikke andet.

Leave a Reply

Skriv et svar