Kaffe og kanelsnegle…

Slet ikke så tosset at blive vækket med en invitation til kaffe og kanelsnegle af Birthe og Svend Aage og så finde ud af min far og bonus-mutti også er derovre. Mig i tøjet og fik svunget støvsugeren. Det var hyggeligt lige at sladre lidt. AG og FP tog med ned efter ungerne. De havde chokoladejulekalendere med til ungerne og de blev ellevilde begge to. Vi sagde farvel og på gensyn og tog så til Hjallerup for at handle madplan. Det var hurtigt overstået – så hjem og fodre dyr og lave aftensmad. Far kom hjem og vi fik hygget lidt og ordnet lidt skattepapirer og fik en ekstra campingvogn i opstaldning. Desværre lavede fyren en Gitte-bule herude. Han kørte på vores stolpe ude foran huset. Ups. Han var ikke så god til at vende og bakke med campingvogn. Vi havde ellers forklaret fyren at han IKKE skulle køre ind i indkørslen men over på møddings-pladsen. Tsk tsk. Ja, sådan kan det jo gå. Brand ærgerligt for ham da…

I dag får vi vores pullehøns. IHH, det bliver godt! Jeg skal lige til Brønderslev efter tilskud til grisene og vil så også se om jeg kan skaffe noget hønsefoder eller noget andet, der er godt for dem. Det burde nok kunne lade sig gøre. Det bliver så hyggeligt med høns! Jeg har virkelig savnet at have høns og sine egne æg. Vi havde rigtig mange høns der hvor vi boede før – men desværre boede vi lige op ad en minkfarm – så det siger næsten sig selv, at det ikke var et hit!

Og så er jeg gået hen og blevet helt forelsket igen. Og denne gang i en pige! Ja – det er jo noget værre noget??! Nej, spøj til side. Mette og Lasse har fået ny hund. HOLD NU OP hvor er den bare nuser! SÅ lille bitte. Nåååeeeehh – mit hjerte smeltede helt, da jeg så den nede i dagplejen. Mette havde taget den med i byen. Se den lige!!! Emma hedder den.Den er så lille at den kan være i din håndflade! Det er helt vildt. Tillykke til Lasse og Mette med den lille skønne hund.

Leave a Reply

Skriv et svar