Jul på Nørvang

Håber i alle havde en dejlig jul. Her var vi John, ungerne og jeg og vi havde simpelthen den dejligste dag og aften. Sørgmodigt at sige, den var lige som jeg altid gerne ville have haft den. Bare os, bare vores lille familie og uden stress og jag.

Jeg mødtes med min fætter og Mitzie på Brønderslev kirkegård kl. 11. Ungerne var med, det er ved at være fast tradition, at vi lige skal have taget et billede ved min mors grav. Det var dejligt at se fætter Torben og fik også besøgt hans mors gravsted.

En tur i Hellevad Kirke blev det også til i år. Det er så hyggeligt og rørende, at sidde i kirken på denne dag. Elsker det.

Alt i alt en af de bedste juleaftner jeg har holdt eller været med til. Havde ikke turde håbe det, med vores situation taget i betragtning. Men det varmer mig indeni, at vi kunne finde ud af det og hygge med og omkring ungerne.

Det er jo heller ingen hemmelighed at juletiden i forvejen er hård. Savner især min mor og i år synes savnet endnu større. Har så mange ting, jeg gerne ville have vendt med hende og fortalt hende. Det er hårdt, når man i forvejen føler man står alene mod hele verdenen. John har fået folks sympati. Og det er helt fair at jeg får de tæsk og bliver valgt fra hos venner og familie. Det gør bare lidt ondt. Men så må man huske på, at der er en grund til at ting sker. Nu ved jeg hvem, der er mine sande venner. Det er ikke mange, men det er de rigtige. Selvom jeg føler det er mig mod hele verdenen ligenu. Det hårdeste er familien og venner på John’s side, der ikke værdier mig et blik. Jeg findes ikke i deres verden mere. Har selv valgt og taget min beslutning. Men derfor gør det ondt, at man bare bliver smidt ud til højre. Og nu skal det ikke lyde som ynk og pyller for jeg ved hvad jeg har valgt og står ved det. Jeg har valgt at følge mit hjerte og respektere mig selv for én gangs skyld. Har altid tænkt på andre før mig selv. Jeg vil også være glad og lykkelig. Og jeg ved jeg kan blive det. Og en aften som juleaften, hvor jeg kunne se John og jeg samarbejde og hygge os sammen som venner, som forældre. Det er stort. Har kæmpe respekt og ser op til John’s store overskud i denne tid. Han er en super far og han gør det godt.
Og se mine unger så glade og at de elsker os begge lige højt. Der er så meget kærlighed mellem os og børnene. Det skal der blive ved med at være.
Idag har vi været ude og trave i det dejlige vejr. En tur i Hundeskoven i Ørum var tiltrængt. Det gør også noget godt ved humøret. Dejligt.

Leave a Reply

Skriv et svar