John handelsmand…

Der er ikke sket så meget for mit vedkommende, da jeg har sovet efter nattevagt. Jeg stod dog op kl. lidt i tolv og kunne se John havde nogle købere til vores legehus, på besøg – så jeg gik i seng igen + der stormede helt vildt og jeg havde ikke lige lyst til at begive mig ud i det vejr + vores vogn er lidt i stykker og skal laves, inden vi kommer på vejen igen. Stjatterne er bøjet og bremsen virker ikke. Det skal der lige være styr på først.

John har så hygget med at lave vognen kørebar igen efter vores stunt i går. Og fik solgt vores plastiklegehus og vores sorte fine glasbord. Vi har nu råd til vores ny sele til Henning. Regner med vi kører til Nykøbing Mors i morgen og henter det brune jeg lå på siden i går. Vi skal også lige vej af politigården og have lavet en ny registeringsattest til min gamle Suzuki, som blev solgt den anden dag. Den nye ejer kunne ikke få den omregisteret og vi har gjort vores attest væk. Så ny må bestilles. Det skulle der ikke være nogle ben i. Kun en træls køretur værd.

Jeg har lige puttet ungerne og læst godnathistorier for dem. Nu venter der mig lidt lækker chokolade og så vil jeg bare nyde min friaften sammen med min Johnson.

Leave a Reply

Skriv et svar