Inviteret ud og spise og Mors Dag traditioner…

Traditionen tro, flottede manden sig i fredags, og inviterede pigerne, Fønne og jeg på middagsmad i byen. Jo jo, Maskinforretningen i Hjallerup holdte Åbent Hus – og der var gratis pølser! ha ha. Fint skal det være! Vi blev dejligt mætte og fik kigget lidt tilbud i butikken og set lidt hesteshow. Derefter blev vi enige om, at der nok kunne blive råd til en stor is i Storskoven.

Lørdag havde jeg lovet min veninde, Sanne, at sætte hår på hende til den 80er fest som hun skulle afholde om aftenen. Hun fandt sit crepe-jern frem og så stod vi ellers der og sludrede mens hendes hår blev krøllet. Det tog næsten 2 timer. Men det var bare rigtig hyggeligt.

I går søndag var det jo Mors Dag – og jeg var så forkælet at jeg fik lov at sove længe. Far og ungerne stod tidligt op og lavede lækkert morgenbord og overraskede med gaver og fine tegninger. Så føler man sig som verdens heldigste mor, med sådanne nogle pragtfulde unger!
Chili: “Mor du er den beste mor nogen sinne og den sødeste mor jeg har. Jeg elsker dig helt op til månen og ned i gen. Tillykke med mors dag”.Lotus: “Mor jeg elsker dig hilsen Lotus”
Phoenix: “Til mor. Du nusser mig. Du krammer mig. Du kysser mig. Du elsker mig til månen og tilbage. Jeg vil bruge hele mit liv på at give dig den kærlighed tilbage. God mors dag. Kærlig hilsen Phoenix”.

Fik disse to “urtepotter” af pigerne. De er bare så søde!
Og Fønne gav mig dette fine lille træ.
John gav mig også en langstilket rose og lavede min livret til aftensmad. Bøfsandwich. Jeg var mæt af kærlighed og lækker mad i går, kan I tro.

Ellers var vi på rundfart. Vores mødre skulle jo også mærke det var Mors Dag. Først kørte vi op til min mor på kirkegården i Brønderslev med røde roser. Min mors ynglings. Vi fik taget det årlige foto af mig og ungerne foran graven. Det er et dejligt lille minde af have og også at se hvordan børnene vokser år for år på disse billeder.
Der efter kørte vi til Rakkeby med en blomst til Annegrete. Hendes søn og kone samt lille dreng var der også og vi spiste med til frokost. Det var nogle hyggelige timer deroppe. Vejret var godt og vi kom ud og så AG´s fine have og deres nye bier. Meget spændende. Det summede af liv og glade dage deroppe, som man siger.
Vi sluttede besøgene af oppe på Farmen i Elling hos Johns mor, hvor Johns søskende med familier også var. Vi fik en kop kaffe og en hurtig snak og så var vi på vej hjemover for at gøre klar til en ny uge.

I dag er der ikke sket det helt store. Fønne er lidt morsyg og ikke helt sig selv, så det begrænser lidt hvad jeg kan nå at få lavet herhjemme. Men vi har da fået gået en god lang tur med barnevognen og jeg har fået støvsuget, været i bad og sat en vask over. Uha, det er jo store ting på programmet som mor på barsel! he he

Leave a Reply

Skriv et svar