Indkøb til camping-festen…

I dag valgte jeg at stå tidligt op, så jeg kunne nå at være lidt sammen med min lille familie, inden jeg igen skulle på nattevagt om aftenen. Jeg sov i campingvognen, som jeg altid gør, når ungerne er hjemme – og fik da noget af en vuggetur. Kunne næsten ikke falde i søvn pga. vinden og larmen den lavede. Vi tog ud for at handle ind til på lørdag. Tror vi har husket det hele. Det skal nok blive godt. Senere tog vi over til Birthe og Svend Aage for at låne nogle havemøbler til på lørdag. Vi fik lige en hurtig kop øl med. Altid så hyggeligt. Men, undrer mig altså stadig over den kagerulle, der ligger til frit udsyn i deres køkken??! Er det til at irettesætte Svend Aage med, når han ikke hører efter? smiley Den ligger nemlig altid der på radiatoren. Lige klar til at gribe fat i. he he. Jeg sidder nu på job og glæder mig vældigt til i morgen tidlig, hvor jeg har weekend – helt indtil tirsdag aften! Det kan jeg lige holde til, ja!

One thought on “Indkøb til camping-festen…

Leave a Reply

Skriv et svar