I venners lag med lagkage…

Der er blevet fremstillet en del lagkager det sidste stykke tid og i lørdags var ingen undtagelse. Jeg lavede en Oreolagkage til vores kammerat, Jørgen. Bitten og Jørgen havde nemlig inviteret os til aftensmad om lørdagen. Det var skønt, for vi havde nemlig en eftermiddagsaftale i Poulstrup hos nogle bekendte + jeg skulle jo lige op efter nogle timers søvn efter en nattevagt.
Kagen blev udmærket. Dog vil jeg gerne anbefale at man først putter oreokiksene på lige når man serverer kagen – ellers bliver de lidt bløde i det. Jeg valgte så at putte bananer i kagen – Jeg tror at næste gang skal der noget lidt mere surt/syrligt i i stedet for. Det andet blev lidt for sødt med sødt på, efter vores smag. Men hold da op, hvor er en lagkage en dejlig taknemmelig kage. Det tager jo ingen tid og så smager det jo dejligt. Men jeg må nok indrømme at efter den sidste tid, har vi godt nok fået mange lagkager og der må godt gå lidt tid før vi igen skal have lagkage her i huset.

Vi grillede hos Bitten og Jørgen, til trods for himmel og hav stod i et. Sikke da et vejr! Da vi kom hjem lå alle vores havemøbler og flød rundt på grunden! Som altid havde en en dejlig aften hos Bitten og Jørgen. Vi glæder os allerede til næste gang vi stikker hovederne sammen til en hyggelig aften.

Leave a Reply

Skriv et svar