I en lille båd der gynger…

To familier på kanotur

Torsdag til fredag kom vi på dybt vand. Vi søsatte kanoerne i Ibro kl. 9 om morgenen. Kanoer var klar til os med redningsveste i og var det bare, at gå os ned i kanoerne og afsted. AG og Frede hjalp os med at være shuffelbus og Mette og jeg kørte begge vores biler op til målet, nemlig Bindslev Shelterplads ved Elværket. Og så kørte AG og Frede efter og fik os tilbage til de andre igen. Det tager jo ingen tid i bil.

Vi sejlede hele 25 km på Uggerby Å. Turen var lang og da vi nåede til Mosbjerg ringede vi efter AG og Frede igen og fik lov at læsse kanoerne af i Mosbjerg. Desværre endte det med i Mosbjerg, lige inden vi skulle op ad vandet, at vi alle kæntrerde. Godt der var en masse hjælpende hænder og vandet ikke var særligt dybt, tænker der var 30 cm dybt vand og kanoerne gik på bunden/stenene. Fik hurtigt de små hævet op af kanoerne og på vand. Fønne fik kun våde sko og bukser. Ingen kom noget til, ud over forskrækkelsen og vi mistede kun 1 drikkekop. Men hold nok op, hvor var vi våde. Men vejret var godt, så vi fik det våde tøj af og lagt til tørre og kunne grine af den dumme afslutning på turen ?

Det våde tøj og vores lejr
Solen skinnede på hele turen

Camilla og Rasmus kom og joinede os i Bindslev og vi hyggede ved bålet. Den hyggeligste aften længe.

Godt ømme i skrogene hoppede vi i soveposerne og sov, så godt som man nu kan på luftmadrasser i shelter.

Det har været en god tur. Folk blev presset til deres yderste og alligevel formåede vi alle at kunne grine af og med hinanden. Er klar til atter en tur, når kroppen lige er restitueret, selvfølgelig ??

Leave a Reply

Skriv et svar