Hygger trods sygdom..

Chili har hygget herhjemme hos moar. Vi har været ude og handle ind til hele ugen. Det kunne vi lige holde til. Vi er jo for noget tid siden begyndt at lave madplan – dejligt nemt og billigt! Så afsted det gik ind til byen og Chili fik en lille Hello Kitty slikkepind – så var dagen reddet!

Vi købte noget Hyldebærsaft som vi har varmet til Chilis hals. Og det smager jo som jeg husker det. Min mor varmede altid sådan noget til mig, da jeg var lille, til min hals. Så det bragte da lige nogle gode minder frem. Chili var dog ikke så vild med det. Heldigvis havde vi købt nogle Dononino med hjem også. Et hit!

Fiaten er lige blevet kaldt til syn. Den skal afsted senest den 20. april. Skal vist lige have Morfar til at kigge lidt på den inden. Håber ikke det bliver endnu en dum udgift.

I dag har jeg prøvet at undlade det smertestillende. Indtil videre går det ok. Dog kan jeg mærke nu efter en god lur, at min ryg er begyndt at spænde op – så skal nok snart have gang i pillerne. Desværre. Chili sover stadig til middag. Jeg lader hende sove – hun har brug for det i disse dage.

2 thoughts on “Hygger trods sygdom..

  • Ja, det går bedre. Tror dog jeg er ved at blive ramt af noget snot og hoste også. Bah. Gider det virkelig ikke. Blev påkørt i sidste uge – og fik piskesmæld – det går dog lidt bedre. Skal ikke spise så mange smertestillende piller mere – heldigvis. Havde I ellers en super ski-tur?

Leave a Reply

Skriv et svar