Hygge med Bitten…

Bitten skrev i morges og spurgte, om jeg ikke gav en kop kaffe, så kom hun med rundstykker. Hvem kan da sige nej til sådan et tilbud? Så mig afsted med ungerne, og hjem for at lukke hestene ud og gøre lidt klar. Svend Åge kiggede også lige forbi hurtigt. Efter at have siddet og sladret nogle timer tog vi ind til Karin i Nordform. Vi måtte lige ind og se hvad de havde gang i derinde. Sikke mange fine ting de har derinde. Tror jeg har fundet 2 perfekte adventsgaver til Chili. En rygsæk og et penalhus, som man skal skal farve. Så fint! Tror lige det er gaverne til Chili. Skal bare lige have fundet ud af om det er almindelige tusser, som man skal bruge. 39,95 ekskl. moms kostede rygsækken. Herregud da..

Et par genbrugsbutikker blev det også til inde i Hjallerup. Jeg var så ved at smadre hele butikken, fordi jeg absolut skulle trykke på alt, der kunne larme og bevæge sig. he he. Men sikke en dejlig dag og vi fik ikke brugt 1 kr. FLOT! God ide min veninde fik sig der. Det var ellers meningen jeg skulle have været ude og ride. Meeeen… det var altså lidt trist og vådt. Må se om jeg når det i morgen efter mødet med HK. Skal være i Frederikshavn kl. 9.30 og det skulle ikke tage så lang tid.

Chili får i øjeblikket meget af sin tid til at gå med at spille på min pc nede i stuen. Det er mest på DR´s hjemmeside hun folder sig ud. Oline har en masse sjov, som hun kan finde ud af. Hun er ved at være god til det – så måske det var en oplagt julegave med noget computer-halløj. Vi har også snakket om at Chili og Lotus skal have værelse sammen nu og derfor tror vi at Lotus skal have juniorseng og lidt andre møgler i julegave. Nu må vi se hvad Ikea har, at byde på. Tror tøserne vil elske at få værelse sammen.

Lige nu sidder John og sladrer med Svend Åge i telefonen – så jeg så mig lige mit snit til at opdatere hjemmesiden her. Nu vil jeg ned og have noget varmt te og så se om jeg ikke kan “pjække” for hestetræningen i dag. Gider bare ikke og hundefryser. Henning var alligevel så dygtig igår og man skal jo heller ikke overdrive, vel? smiley
Og så vil jeg glæde mig til i morgen, hvor min veninde (Michala) og jeg skal en tur ud og spise og på date med Tintin og kaptajn haddock senere!smiley

Leave a Reply

Skriv et svar