Hvor uheldig kan man være?

Chili og jeg tænkte vi ville hygge os med en tur ud til Aalborg mens far ligger syg derhjemme. Vi kommer ud til Bilka og bum – en pige, drøner op i røven på os i Puntoen. Jeg slår nakken, og heldigvis er der ikke sket Chili eller bilen noget. Beton-bil åbentbart! Mens hende der påkørte os fik total smadret sin front. Hende er der heller ikke sket noget med. Vi får ordnet alt det praktiske – ganske rolige og fattede. Men da jeg kører derfra – kommer chokket. Puha. Turen sluttede af med et tjek hos lægen som siger jeg har fået piskesmæld og så må vi se hvor alvorligt det bliver. Måske det bliver bedre i løbet af et par dage. Det håber vi på.

Min veninde ringede lige og spurgte om jeg ville med ud og kigge på en Tinker her på søndag. OM JEG VIL! Er nok lige så spændt som hun er. Så det ser jeg meget frem til. Så fedt, at hun muligvis bliver Tinker-tosse også. Hep hep! Og så bor hun jo næsten lige ved siden af os – så jeg håber på en masse hyggelige rideture sammen med hende og hvem ved – måske er hun endnu et medlem i Kvadrillen. I hope!

Leave a Reply

Skriv et svar