Hvad er forskellen..

Ja, hvad er forskellen på at blive udstødt af familien og venner i forhold til at blive udstødt af Jehovas vidner?! Har mødt mennesker tæt på, der havde et forhadt billede af jehovas og deres måde at udstøde andre mennesker på. Endda egen nære familier eller pga deres valg i livet. Når alt kommer til alt, så er de ikke meget anderledes i deres egen tro og holdninger. For hvad er det, de netop selv har gjort nu?! De har skåret hånden af mig. Udstødt mig. Ser ned på mig. På grund af de ting jeg har valgt. Jeg havde besøg af jehovas vidner her i ugen og snakken gik på at jeg havde været ked af det i mange år og nu havde fundet en anden og var blevet skilt. Og noget slog mig.. Og noget bed jeg mærke i. De så ikke ned på mig. De mente selvfølgelig jeg burde have en straf, men efter noget tid ville jeg være velkommen igen. De har hellers en stærk tro og overbevisning. Og så tænker jeg.. Er de, som var så tæt på mig, egentlig så meget anderledes? Både ja og nej. Måske lidt dobbeltmoralsk. Ja. Blot tanker herfra. Og nej, jeg er ikke blevet lokket ind i jehovas. Havde just ja hatten på, da de kom. Og tror heller ikke de kommer igen. Jeg er ikke lige deres målgruppe.

Leave a Reply

Skriv et svar