Holde hjulene igang…

Min ferie er slut for denne omgang. 3 ugers dejlig lang sommerferie er slut. Og der skal jo være nogen til at holde hjulene igang.
Ungerne er hos deres far igen og der er pænt tomt derhjemme. Heldigvis er Niels kommet til, så der er nok at se til med “en lille ny” i hjemmet. Han er godt nok en dejlig og nem hund. Nok den nemmeste jeg har haft, nogensinde. Tænker også det virkelig er givet godt ud, at man har taget sig tiden til at sove hos ham nede ved hans hule og gjort ham tryg der. Og vi har været “på” ham fra dag 1 angående renlighed. Han er så dygtig til at holde sig og gøre sig færdig udenfor. Det gør det hele meget nemmere. Han er faldet godt til med de andre dyr også. Keld er virkelig god og tålmodig overfor ham.

En kollega gav mig en ny opskrift på pizza den anden dag, så det skulle jo lige afprøves. Kartoffelpizza, intet mindre. NØJ, hvor er det lækkert. Pizza med kartofler skåret i tynde skiver, mascarpone, bacon, porrer, løg, pesto og revet ost på toppen.

I går efter aftensmaden gik vi en tur på op i “jagtskoven”, hvor der desværre er blevet fældet en del træer. Sørgeligt, men tænker der er en mening med det og de forhåbentligt planter nye?! Det var en passende lille rute med vores lille Niels.

Leave a Reply

Skriv et svar