Historien om den lyserøde sofa…

Ja, hvor kom den så fra? AG og FP har jo haft gang i den helt store renovering af deres stue og i samme omgang har de fået nye møbler. De havde så købt en lyserød sofa for en månedes tid siden, men nu passede den pludselig ikke ind til den nye stue alligevel og vi bød ind! Vores sofa er færdig, grim og bare træls. Ungerne havde tegnet på den og den havde tabt farven flere steder + den var umulig at holde ren og pæn. Vi takker AG og FP for vores fine nye sofa. Hvor er den bare piv-fræk! smiley

Nå men… dagen startede med jeg fik lov til at sove længe, så jeg kunne være klar til min nattevagt. Det virker bedst for mig, hvis jeg får lov at sove så længe som muligt op til en vagt om formiddagen. Ved 11-tiden var vi i Hjørring hos AG og FP. Vi skulle jo op og hente vores nye sofa og lidt andet til vores gildesal. Havde hestetraileren med – og den blev proppet til randen med gode sager! Finn var med og smeltede vist AGs hjerte. Vi fik en bid brød med og fik set deres fine nye stue. HOLD DA LIGE OP, hvor er det blevet fint. Er vildt imponeret. Det har de gjort godt.

Vi kørte så hjem med vores rov, og smed traileren og drønede til Dronninglund Dyreklinik. Vi skulle ud efter foder til Finn. Mødte en kvadrille-veninde – sikke et dejligt gensyn. Jeg fik også bestilt tid til Finns revaccination den 13. marts.
AG og FP kom så forbi og hjalp med at sætte den nye sofa på plads + slæbe den gamle ud. De fik en kop kaffe og lidt kage med.

Resten af eftermiddagen gik med gymnastik med ungerne, spisning og badning + putning. Og så drønede mor her på job. Desværre er jeg blevet ramt af snot – IGEN. Er helt stoppet til. Øjnene og næsten løber. Åh, det er næsten ikke til at holde ud. Hurra for næsespray! Sikke en dag – men nu alligevel en dejlig en af slagsen!

Leave a Reply

Skriv et svar