Her sker da lidt…

Vi er i live, men må indrømme der er ikke så meget at fortælle fra mandag og tirsdag. Jeg arbejder jo søndag og mandag nat, så det er begrænset, hvor meget der kan nå at ske. I går aftes var en ren forkælelsesdag. Jeg tog i sol og var oppe og træne, trods for jeg var pænt groggy efter de to nattevagter med ondt i knolden. Efter ungerne blev puttet og jeg var færdig med mine ting, sad John og jeg bare og snakkede og drak lidt te. Det kunne vi lige holde til.

Vi valgte at gå tidligt i seng fordi Lotus begyndte at pylle over ondt i benet og så vidste vi godt hvordan vores nat ville komme til at se ud og ganske rigtigt… Hun var meget ked af det. Det hjalp at hun kom ind imellem os og putte og fik lidt panodil. Har i dag haft ringet til lægen og spurgt igen om de ikke vil se hende. Men det er jo svært at undersøge, når hun jo ikke har ondt hele tiden. Jeg vil mene det er vokseværk, men lægen mener ikke hun kan få det så tidligt?!? Det synes jeg er lidt underligt. Jeg skulle ringe i næste uge hvis hun igen får ondt og bestille en tid. Ork gu’ så besværligt. Hvorfor ikke bare give mig en tid nu?!?

I dag har jeg været ved at gøre huset rent, får dagplejerådet til møde i aften og vi har jo også gymnastikholdet i eftermiddag/aften, så det skal der også lige forbedres lidt til.

Jeg har en del aftaler, jeg skal nå i dag, men mon ikke jeg når det hele og lidt til.

Jeg har en plan om at ungerne skal holde fri i morgen. Vi skal have lavet vores pas og så har jeg lovet tøserne at vi skal i svømmehallen. Tina kommer og rider i morgen eftermiddag. Det glæder jeg mig til. Og så står den på nattevagt i morgen og så er der weekend indtil mandag aften. Åh ja, det er lige til at holde til…

Rigtig god dag derude til jer, som læser med…

Leave a Reply

Skriv et svar