Har jeg mon glemt noget?!?!

Pakker i vildskab.. og er så bange for jeg har glemt noget. Jeg har været lidt kreativ med min gamle sorte kuffert. Jeg har bundet masser af røde, store julesløjfer på den, så den er nem, at kende i lufthavnen. Glæder mig! Flyver afsted i morgen kl. 8:40 fra Aalborg lufthavn. Ungerne og John vil gerne køre mig derud – det er jeg rigtig glad for.

Helbredet har det meget bedre og jeg føler mig klar til i morgen. Ungerne er dog noget kun sløje og Chili kastede op i nat. Lotus hoster og snotter, men kaster dog ikke op. Håber ikke de skal til at være syge, mens far skal passe dem. Chili er så hjemme i dag hos os andre og vi prøver at hygge, så godt som vi nu kan. Det er nu ikke så tosset, at ligge under den varme dyne og se tegnefilm med to unger på hver side.

Det offentlige i London er gået i strejke. Typisk altså! De tror de vil strejke de næste 24 timer – så forhåbentligt er det ovre, når vi ankommer til London i morgen ved 14-tiden. Man har vel lov at håbe.

Glæder mig til at fortælle alt om turen, når jeg kommer hjem igen søndag! Indtil da, håber jeg I passer på jer selv og hinanden og ønsker jer en god weekend, når I kommer så langt. smiley

One thought on “Har jeg mon glemt noget?!?!

Leave a Reply

Skriv et svar