Hakkedrenge med bløde løg…

Susanne og Lars gav aftensmad i går efter gymnastik. Vi fik hakkedrenge med bløde løg! Susanne kan altså godt finde ud af at lave SOVS skal jeg hilse at sige. Hold nu op det var gode sager. Vi er allerede gået i tænkeboks over hvad vi skal servere på næste onsdag, når de kommer her og spiser efter gymnastik!

I dag har ungerne jeg haft fri og det udnyttede vi med at tage op tilAG og FP, der var søde at byde på rundstykker, kage og kaffe. Vi blev også og spiste med til middag, inden vi vendte næserne hjemad. Trætte, trætte unger jeg havde med hjem i bilen. De sov inden vi var nået 5 km væk fra Rakkeby! he he. Herlig dag oppe i Rakkeby.

Ellers har jeg haft besøg af Susanne, Lars og Fine – der lige kiggede ind og sagde HEJ. De var her en kort stund og så var de på farten igen. Pludselig stod Jørgen og Bitten her også! Sikke en dejlig overraskelse. De kom med invitation til barnedåb og de spurgte os om vi ville stå faddere. Blev da helt rørt og SELVFØLGELIG vil vi gerne det. Der er ikke noget vi hellere vil. Det vil være os en stor, stor ære smiley

Fik da lige en klump i halsen, da jeg åbnede brevet angående Chilis start i skole! HOLD NU OP, hvor er tiden blevet af?!?!

Leave a Reply

Skriv et svar