Gymnastikopvisningen…

Lørdag stod den på den årlige Gymnastikopvisning i Klokkerholm Hallen. Mit hold og jeg var klædt ud som indianere, og hvor var jeg stolt over mit hold. Det gik bare så godt og hvor var ungerne bare søde og forældrene friske på at “lege” med. Glæder mig allerede til næste sæson!

https://www.facebook.com/video/embed?video_id=4966445553831Lotus var ikke helt med på ideen om at gå foran så mange tilskuere og var lidt utilfreds med situationen. Tror også hun var lidt træt – og faldt da også i søvn under festlighederne bagefter. Hun fik en god halv time her på bænken.

Vi skulle selvfølgelig også have kage med til det store kagebord. Jeg havde så taget min påskekage med.

Det var en rigtig hyggelig dag – og jeg synes vi bor i en skøn by, med masser af opbakning og støtte til sådanne arrangementer!

Tina og Jacob bød på flæskesteg med hele svineriet om aftenen. Det var virkelig hyggeligt og jeg tror nok de andre har lidt ondt i håret i dag. Thø hø. Jeg skulle jo køre hjem, så jeg måtte nøjes med at more mig over de andre. Hyggeligt, det var det i hvert fald. Tror vi har fundet et par, der er mindst lige så tossede som os – på den gode måde smiley

Leave a Reply

Skriv et svar