Guldklump til låns…

Havde fået den store ære, at passe Mettes den bette i dag, men Mette var til en aftale i Brønderslev. Malthe og jeg kom vidt omkring på de to timer Mette var af sted. Vi fik handlet i Føtex og oset lidt i byen. Jeg fik købt mig en fed Zebra-trøje til på lørdag, hvor Michala og jeg skal til marked og more os lidt. Malthe sov under hele turen, så det var jo alt for nemt at passe ham. Vi kom også i BR og fik købt gave fra moster til Chili og fik endda to fødselsdagsgaver med hjem til hende fra BR-Klubben. Sådan!
Jeg fik også lov til at køre Mettes bil hjem. Desværre er jeg ikke just vant til automatgear, hvilket resulterede i en meget hård opbremsning, da jeg tog fejl af koblingen og bremsen. Der er jo ikke kobling på en bil med automatgear – og da jeg er vant til at koble ud – så gik det altså lidt galt. Men, vi klarede den og jeg kørte pænt resten af vejen hjem. Thi hi.

Vi har fået vores elskede bette fiat hjem i dag. Den gik igennem syn! HURRA for det. Så er der en bekymring mindre i hvert fald. Men, jeg fortsætter med at hente ungerne, de dage, der er vejr til det. Synes egentlig ikke det er så hårdt mere. Jo lige i dag var det hårdt. Der blæste en vældig vind og “bakken” ovre hos Lasse og Mette var lige ved at gøre en ende på mig. Men det gik!

Leave a Reply

Skriv et svar