Grønne fingre…

De sidste par dage er gået i haven. Vi har fået sået en masse i vores højbed: Gulerødder, radiser, og ærter. Det har været en hyggelig lille opgave i samarbejde med ungerne.
John har været ved at grave ud til et bed til kartofler i haven. Regner med vi skal have sat kartoflerne i morgen, fredag, når jeg står op. Eller måske gør Chili og far det mens jeg sover.

De sidste par dage er ellers gået med en masse hyggen. Stille og roligt tempo. Skulle lige ovenpå efter weekendens strabadser. John har rigtig hygget om mig de sidste par dage. Jeg har nydt det fuldt ud!! Der har været lidt til kaffen, næsten hver aften. Det er nu livet.

Vi har også været ude og stress-teste Henning. Har været ude med dunke fyldt med små-sten, der virkelig larmer og rasler. Dem er han overhovedet ikke bange for. Jeg prøvede at lave samme stunt med Jens – han flippede helt ud – den kryster! he he. I går gik vi turen ind til Klokkerholm med larmende dunke slæbende bagefter Henning. Han tog det hele i “stiv hov”. MEN, vi tror vi har fundet hans “tricker”. Man må ikke gå på højre side af ham og slet, SLET ikke røre ham fra den side af. Vi mistænker lidt hans skade han fik som lille, at han måske er svagtseende. Eller så er han blevet klasket af en stjat, da vi havde vores uheld. Det hælder vores træner mest til. Vi har også øvet på- og afspænding for vogn. Det går også meget, meget bedre nu igen. Nu skal vi bare have han stress-trænet fra højre side af – til han bliver helt tryg ved det igen.

I dag har været en hektisk dag. Sov først rigtig længe, så af sted efter ting vi manglede i byen, hjem og lave huller i seletøj, besøg af AG og FP, der skulle låne noget værktøj og spiste så lige med til frokost. Hjem og sove eftermiddagslur, hente ungerne, af sted til træning på Holtegaard, hjem med hesten og så lige i noget andet tøj og så på arbejde. Jeg kan mærke at jeg har brug for det ekstra søvn op til mine nattevagter – for jeg kan klare dem. Lidt trælst at “spilde” næsten en hel dag på at sove… men det er virkelig givet godt ud i den anden ende. Jeg nåede dog lige at læse en hurtig godnat-historie for tøserne, inden jeg kørte på job. Elsker den lille stund vi har sammen inden putningen.

Og så har min søde svigermor fødselsdag i dag. STORT tillykke til hende. Vi glæder os meget til at fejre dagen sammen med hende i morgen! smiley

OG så ser jeg virkelig frem til i morgen aften. Skal ind på Visa sammen med min dejlige veninde, Michala, til en drink inden vi skal i biffen og se Hunger Games. Ren glædelse!!!

Leave a Reply

Skriv et svar