Godt nytår til dig fra mig

Vi startede med at vaske det gamle år af os og hoppede i bølgen blå i Blokhus sammen med hundredevis af andre vandglasset. Festligt indslag. Morgenmaden indtog vi i bilen bagefter dyppet. Rundstykker og en kage. Det er dæleme lækkert.

Dejligt du har lyst til at følge med, både på bloggen, hvor det ikke kun handler om familielivet/hverdagen, men også om oplevelser, sjove stunder, naturen, shelter og ja alle vores dyr. Tak fordi du læser med på det hele. 

Bloggen kører lystigt videre i 2023 også. Jeg synes stadig det er sjovt at blogge! Der venter dig endnu flere daglige historier – om både hverdagen, børnene, dyrerne og oplevelser i naturen, og der vil også stadigvæk være mulighed for at komme bag facaden, i de mere personlige indlæg, hvis du har lyst?
Jeg er stadig fuld af ord og gode historier.

Rigtigt godt nytår til dig. Jeg håber vi alle får et fortryllende nytår, fyldt med glæde, sundhed og gode lykkestunder.

Nytårs aften skal fejres sammen med mine barndomsvenner og deres bedre halvdele samt børn, min fætter og hans kone og nogle naboer. Vi bliver en god flok.

Mange kærlige nytårshilsner
Gitte

Leave a Reply

Skriv et svar