Gjorde et kup – et genbrugskup!

Jeg fik rejst mig fra de døde, og tog ud og handlede madplan. Jeg havde det godt nok elendigt i morges. Fik dog afleveret ungerne og så hoppede jeg ellers på hovedet i seng igen. Hostede så sindssygt meget i nat. Så meget at jeg kastede op af det. Føj. Nå, men jeg fik taget mig sammen og kom ind og handle. Det var hurtigt overstået og så tænkte jeg at jeg lige ville runde genbrugen.

Fandt også min “nye” vinterjakke til sølle 40 kr!. Er SÅ glad for den! Den er lige mig! Og passer perfekt. Jeg fandt også noget Pink til festen på lørdag hos naboen. Skal jo til Pink & Black fest derovre. Glæder mig!! Mangler dog stadig de øreringe som jeg bestilte på Ebay – de er ikke kommet endnu, desværre. Men der er da tid endnu.

Glæder mig til på fredag, der skal Lotus og jeg ud og hygge hos min veninde (Michala) og hendes søn, Oliver. Glæder mig faktisk til en aften bare alene sammen med Lotus. Det er ikke så tit vi lige har muligheden for at dele ungerne op. Chili skal nemlig af sted på playdate om lørdagen hos to veninder (tvillinger) oppe i byen, hvor lillesøster ikke skal med. Glæder mig til tøseaften med Michala hvor den står på pizza, snold og rødvin samt nogle gode tøsefilm. Vi bliver så og overnatter. Ja, jeg glæder mig virkelig!

Leave a Reply

Skriv et svar