Gittes dagpleje og julepynt ned!

Merle og Morten ankom kl. 9 og så var Gittes Dagpleje åben. Morten og Chili fik spillet en masse wii. Morten var bare rigtig sej til at spille, så han får nok lokket sine forældre til at købe en wii nu. thi hi. Det var ellers meningen, at vi ikke skulle passe Merle og Morten, men de var ikke så syge, som først antaget. Heldigt for Chili og Lotus, der havde glædet sig til de kom. Det var nogle hyggelige timer, mens de var her. Mette og Lasse kom lige ind til en hurtig kop øl og en bette snak. Så hyggeligt.
Jeg troede ellers jeg skulle lige vandret i dag også. Jeg var godt nok vag i går. John var sølle fra morgenstunden af og jeg kæmpede for at holde mig oprejst. Sidst på eftermiddagen måtte jeg opgive og krave under dynen til de andre – med feber! Øv. Skrev til Karin og garndullerne for at aflyse vores aftale. Øv, hvor var det bare trælst. Tager revanche næste uge! Ja jeg gør så!John og jeg (med hjælp af ungerne) fik også pillet julepynten ned og fik smidt jule-træet/-grenen ud. Det var faktisk rart, at få lidt ryddet op i det hele. Det fyldte sådan.

Nu ligger Lotus og sover til middag og vi skal snart afsted mod Syvsten efter Grå-mis til Birthe og Svend Aage. I mens vi venter, er vi ved at lave en liste over ting, vi skal ud og hente i morgen. Vi skal have klargjort campingvognen til overnatning Nytårsaften og købt gas dertil + vi skal lave pølsehorn til Nytårsaften og have med til fest. Hatte, sprut, vin og krudt skal der nok også lige købes ind.

Jeg blev også ringet op i går angående mine arbejdstider/start på det nye job. Jeg skal starte mandag den 2. januar på nattevagten! Glæder mig til at komme i gang!!

Fortsat god dag til jer alle, der læser med…. smiley

Leave a Reply

Skriv et svar