Genbrugstur med Bitten…

Super hyggelig dag i dag. Bitten hentede mig kl. 10 og så kørte vi ellers land og rige rundt. Vi gjorde nogle gode kup, synes vi i hvert fald selv. Jeg fik købt en poncho til mig selv og et par futter til Chili samt en “heksekjole” til Halloweenfesten her den 27. oktober. Vi spiste på Bambino i Hjørring og fik nok en af de bedste pizza, jeg længe har smagt. Kan i hvert fald godt anbefale en nr. 48! Svend Åge fik også lige indfanget mig inden Bitten hentede mig. Jeg skulle lige hjælpe ham med at løfte noget fra bilen og ind i værkstedet. Jeg fik lige hurtigt set hans nye fine traktor, inden jeg måtte skynde mig tilbage og blive samlet op af Bitten.Jeg fik også købt et marsvin til ungerne og Bitten og jeg fik navnet givet ham: Dennis K – efter Dennis Knudsen. Så nu har vi to Creme-konger på Nørvang! he he… Vi mødtes med Jørgen (Bittens mand) i Frederikshavn og tog ham med hjem over. Det var en rigtig hyggelig dag. Glæder mig allerede til næste gang!

Da John kom hjem havde han de smukkeste liljer med til mig. Så sødt af ham. Vi fik leget lidt med ungerne og så måtte jeg af sted – lidt før end sædvanligt – på job.

Her til aften har jeg været til koncert i Gigantium. Mobilpenge Koncert som det så fint hed. Burhan G, Xander & Ankerstjerne var nogle af dem, der spillede. Fed koncert! Jeg var derude i forbindelse med arbejdet – så det var ganske gratis for mig det hele. Skønt, skønt! Vi havde en hyggelig aften derude. Dejlig dag.
Jeg overlevede den 4. oktober takket være min søde veninde, der altid er god til at få tankerne over på noget andet og bare have det sjovt og så arbejdet. Har haft en god 4. oktober. Ja – det har jeg bestemt!

Leave a Reply

Skriv et svar