Genbrugsrov, hovsmed, ros & føl med på vagt

John og jeg startede dagen ud med at køre en tur til Brønderslev. Jeg havde nogle papirer jeg skulle op med på Kommunen og så kunne vi jo lige så godt slå to fluer med et smæk og besøge de skønne genbrugsbutikker i Brønderslev. Vi fandt en barbie-bil til Chili + en barbie-seng = 30 kr i alt. Og Chili blev SÅ glad for tingene. Jeg fandt også lidt PompDelux-tøj og en Object-trøje til mig selv. Det var nogle gode køb, vi gjorde os i dag.

Vi fik også købt ind til vores højbede: Gulerødder, ærter og radiser.

Lotus har jo været i Gæstepleje i Hjallerup i dag og skal det resten af ugen. Det er meget spændende. Både for hende og for os. Det er jo første gang vi har benyttet os af dagplejerne i Hjallerup. Tror Lotus har haft en sjov og spændende dag. Hun var godt træt, da hun kom hjem i hvert fald.

Torben (smeden) kom også i dag og fik klaret Hennings hove. Han efterså også lige Jens, som så lige fik en tur af Torben. Den anden hovsmed havde beskåret ham forkert, men heldigvis kunne Torben rette det op – og så endda uden beregning. Elsker altså den hovsmed! Har så lovet at jeg vil komme op og hjælpe ham med at redigere nogle videoer her inden så længe.

Og så vil jeg da lige rose vores træner fra Vognkursus. Han ringede i dag – helt uopfordret – at han havde arrangeret børnepasning til os, hvis vi ville komme og træne en hverdagsaften! smiley Jo, han synes ikke det kunne være rimeligt vi skulle køre land og rige rundt for at få passet ungerne og synes også det var synd, hvis vi gik glip af træningen, der løber hen over sommeren. Vi skal være der kl. 18 og træne en halv times tid + klargøring osv. Så det bliver jo ikke senere end deres normale sengetid. Det er GENIALT! Og endnu bedre, det er endda en ungerne kender, der skal passe dem! Jamen… hvad den mand ikke kan klare.. he he. Det blev vi også hurtigt enige om i telefonen! ha ha… De har jo et cafeteria på Holtegård, der er opvarmet – Der kan ungerne jo sagtens være, mens vi træner og der er en, som ser efter dem.

Jeg sidder nu på vagt og har et ‘føl’ med i oplæring. Det er nu meget hyggeligt og tiden går noget hurtigere, når vi er to.

Leave a Reply

Skriv et svar