Fuld fart på

Fredag tog jeg med svigermor til Banko og John tog hjem til sin far og hyggede imens. Faktisk en ret hyggelig lille tradition vi er ved at få opbygget her. Efter banko stod den på kaffe og lidt kage i Vaarst inden vi vendte snuderne hjemad. Vandt desværre kun 60 kr. i banko denne gang. Man kan jo ikke være lige heldig hver gang.

Sikke en weekend, men en god en af slagsen. Vejret har været så dejligt og vi har virkelig nydt at kunne være ude og suge solen til os og samtidigt få udrettet lidt i haven og på huset. Fandt min højtryksrenser frem og gik amok på fliser og udhæng. Nøj det pyntede! Er så tilfreds, selvom jeg blev meget overrasket over, der var røde fliser nedenunder skidtet. Ha ha.

Men sikke et svineri sådan en omgang rensning af fliser. Fy for pokker som jeg så ud tilsidst og var ret kold af at stå i så mange timer i koldt vand. Men det gik og jeg er virkelig så glad for resultatet.

Lørdag aften kom Thomas og Christina på besøg. Det var en rigtig hyggelig aften og vi glæder os allerede til næste gang vi finder på noget sjov sammen med dem. Måske også noget Kandis i Poulstrup kunne være en option, hvis jeg kan lokke min bedre halvdel med på den ide. he he.

Morgenmaden blev nydt udendørs i denne weekend! Virkelig lækkert!
En lang travetur ud til og i Grinsted Plantage blev det også til – så vi er godt brugte denne weekend – men på den absolut gode måde – selvfølgelig.

Og så fik vi endelig hentet vores første Axolotl hjem. Vi måtte helt til Aulum efter den (En tur på 2 timer hver vej) – men den var hele køreturen værd. Vi ved desværre ikke endnu om Bodil er en dame eller en herre – men Bodil hedder den, uanset hvad. Bodil måler 10 cm nu og trives rigtig godt i sit nye akvarie sammen med vores Neonfisk – som nok bliver foder for Bodil når hun er stor nok til at spise dem. Men det er nu meget smart med levende foder i akvariet. Vi tager turen til Aulum om et par måneder igen – denne gang skal vi ned og hente Bente. Elsker de navne. Bodil og Bente!

Leave a Reply

Skriv et svar