Fredag – lørdag – søndag…

Fredag var vi til skolesamtale angående Chili. Hun “bestod” til UG og er bare så skoleklar. Der var ikke en finger at sætte på hende nogen steder. Så flot! Og vi var så stolte af hende, da vi gik derfra.

Susanne og Lars bød på lækker aftensmad fredag aften. Susanne kan virkelig trylle i et køkken og lavede simpelthen en ret, som vi ikke kunne nøjes med at tage en gang af. Hold nu op det var ikke godt for kuren – men det smagte bare SÅ dejligt! Vi havde en dejlig aften derovre og ungerne legede løs og sprang en bombe i stuen med legetøj. tsk tsk.

Lørdag morgen kl. lidt over 7 listede jeg ud af et sovende hus. Jeg havde fået en “akut-tid” hos frisøren. Jeg var helt grædefærdig her sidst på ugen over mit totalt umulige hår. Heldigvis havde min frisør en tid lørdag morgen. Så af sted med mig. Er bare så glad for resultatet. Var lidt bekymret for om hun kunne lave det smart, når nu jeg ikke ville have så meget længe af, men alligevel have helhed i frisuren. Synes hun har gjort det rigtig, rigtig godt. Og så er det jo også sjovt at prøve noget andet en gang i mellem!

Dagen gik med at gøre klar til vores gode venner fra Hjallerup kom på besøg til aften. De havde mad med. John og jeg er jo på kur, så vi var ganske fornuftige og bestilte hver en omgang kyllingesalat! SÅDAN! Og det smagte jo ganske herligt og så var der jo også plads til lidt rødvin og dessert uden det ville ødelægge hele kuren af.

Jeg skar noget frugt ud og lagde det på et fad – ganske indbydende og piskede noget fedtfattigt creme dertil. Mums. Et par mini cupcakes til ungerne blev det også til. Lotus hjalp mig (Derved de sjove farver). Chili var væk hele lørdagen. Hun var oppe hos hendes to veninder i Søparken. Aftenen gik med snak og en god omgang Partners, hvor Bitten og jeg selvfølgelig slog drengene! Det har vi med at gøre når vi er på hold sammen. he he. Rigtig hyggelig og sjov aften i deres selskab. Og behøver jeg at sige at vores unger bare passede dem selv med sjov leg hele aftenen. Lotus er så glad for hendes veninde, Nanna. De er jo lige gamle og leger bare så godt sammen. Skønt at se på.

Søndag stod den på Milla 4-års fødselsdag i Ravnshøj. Det var en god fødselsdag og tror også Milla var ganske tilfreds med alle de fine gaver hun fik. Vi sluttede dagen af med en god omgang flæskesteg på Nikolines i Sæby med Johns bror og hans kæreste, Ann. Bedre afslutning på dagen kunne vi ikke tænke os. Hold nu op det var hyggeligt!

Da jeg kom hjem hoppede jeg også en god tur på motionscyklen. Puha, en lidt for GOD weekend vi havde der!

Leave a Reply

Skriv et svar