Forlænget og veludnyttet weekend..

Det har været dejligt med en forlænget weekend. Weekenden skød vi i gang med at tage op og se på ny lejlighed til Mads. Han har fået den og den ligger bare så godt oppe i Frederikshavn. Er sikker på han nok skal blive glad for den. Han overtager den til 1. juni. Så der bliver lidt at hjælpe med der, med indflytning m.m. Men det tager vi i stiv arm og vi glæder os på hans vegne og vil gerne hjælpe alt hvad vi overhovedet kan.
Ellers har vi bare hygget med ungerne og nydt tiden med dem.Ea og Jakob kiggede også forbi lørdag til eftermiddagskaffen. Så hyggeligt. Vi fik også en ny havetraktor i weekenden og den skulle selvfølgelig i brug med det samme. Min far kom og og hjalp lidt til med nogle ting på gården og fik brugt den store vinkelsliber. Han fik hakket en masse jern op til produkthandlen. Skønt, at få ryddet op. Ea og Jakob blev og spiste med. Hotdogs med hele svineriet, såre simpelt og så endda på en lørdag aften. Nu har vi så to til markfræs og græs slåning. Phoenix elsker det! Det tror jeg også de andre drengerøve gør. Vi holdt selvfølgelig et vågent øje med de små. De skulle nødigt blive væk på den store mark. Vi fik taget lidt billeder fra den smukke rapsmark lige overfor huset. Det er virkelig så smukt og det dufter helt fantastisk. Vejret var dejligt lørdag og det blev udnyttet.
Lotus lokkede mig med ud på en travetur. Chili tog Phoenix i barnevognen og så travede vi ellers mod Klokkerholm med Bimmer og Lotus ovenpå.
I går, søndag, tog Mads, Lotus og jeg en tur i Ikea for at købe lidt til Mads´ nye lejlighed. Han fandt nogle fine ting og Lotus scorede sig en ny bamse til samlingen. Efter en tur i Ikea og Jysk, satte vi Mads af på kasseren og vendte næsen hjemad til tidlig aftensmad. Det var byttedag med ungerne. Lotus og Phoenix skulle hjem til deres far. Chili blev hos os.

Og vi bruge de sidste soltimer i haven og fik sat den “nye” Fatboy op. Til stor glæde for Chili! Tror hun kommer til at ligge og slaske i den hele sommeren. Ellers gør jeg. he he. Vi fik vandet lidt blomster og drillet Chili med at sprøjte vand på hende. Sjov aften.

Projekt hønsegård skrider også fremad. Der er en masse forarbejde, der skal samles. Det bliver simpelhen den største og fineste hønsegård jeg nogensinde har set. De høns får det som blommen i et æg, som man siger.

Leave a Reply

Skriv et svar